Rock'n'Roll Night Lørdag 22. februar 2003. Betong, Chateau Neuf. The Twistaroos

Forsiden - Program Storskjerm: Aloha From Hawaii
Artister: Twistaroos & Ol'McDonalds - Elvis shop

The Twistaroos

Pressebilde

The Twistaroos ble unnfanget en usedvanlig sen natt på Sin City - en bar i en av Moss bys mer lys-skye områder. Stemningen var uansvarlig høy - pisket opp av altfor mange cocktails. De primitive, eggende rytmene av garasjerock, soul og rock'n'roll hadde forlengst forvandlet dansegulvet til et ormebol av transpirasjonsutveklsende syndere.

Det var da den smekre sangerinnen Miss Goodvibe - iført ufint antrekk og langt fremskreden rus - ålet seg opp til den ikke mindre forfriskede gitaristen Morty Mortaroo - for anledningen korrekt antrukket med sterkt utagerende skjorteflakog fler-kulørt lampeskjerm på hodet.
- La oss starte danseband, sa hun, mens hun slikket seg forførerisk om de blod-røde leppene!
- Du vet, ikke svensktopp eller disco eller noe sånt, men et slikt grisete garasjeband som får ting til å røre på seg nedentil! Hun tittet ham forventningsfull inn i øynene, idet hun satte til livs nok en dobbel "Sin City Cocktail Delight".

Mortaroo, som for få sekunder siden selv hadde befunnet seg i godt driv på dansegulvet sjonglerende et utall skjønnheter, trengte ikke lang betenkningstid før de udødelige tonene til "Louie Louie" meldte seg i hodet: "Dadada-Dada-Dadada-Dada..." Joda, han skjønte umiddelbart hva hun mente! Han skjøv lampeskjermen bakover på hodet og blunket bekreftende tilbake. Danseband skulle bli!

Som sagt så gjort... Otto Gamstaroo, en gammel kjenning av musikkpolitiet i Moss, ble rekruttert som trommeslager. "The Gamster" er en mann som er beryktet for å behandle sine trommer på samme måte som han tar seg av forsmådde menn. Han banker gørra av dem - i Bo Diddley-takt!

- Jeg tok med en bassist, sa Otto da bandet skulle gjøre sin debut på Sin City og pekte på en svartmusket herre ved baren allerede langt nede i en stiv drink. Det skulle ikke bli siste gang Otto hadde med seg "en venn" fra rytmeseksjons-miljøet i Moss. På mange måter var det enklest slik. De kom, gjorde jobben, fikk betalt og forsvant. Ingen navn - ingen konversasjon.

The Twistaroos gjør hva som helst for penger. De spiller i bryllup, fødselsdager, begravelser og fødsler. Book dem nå! De har dyre vaner og trenger pengene!

The Twistaroos består av:
Miss Goodvibe: Sang, tamburin, maraccas, triangel og blokkfløyte
Morty Mortaroo: Sang og elektrisk-gitar
Otto "The Gamster" Gamstaroo: Slagverk og harmonisang
En Bassist: Elektrisk bass-gitar, utstyrt med tykkere strenger som gir orkesteret en dypere og mer utfyllende "sound", ved å tilføre vibrasjoner og svingninger også i de nedre regioner.

Reportoir:
The Twistaroos er et danseband som spiller grisete garasjerock verjoner av kjente og ukjente populærmusikk artister innen stilretninger som rock'n'roll, soul, rhythm & blues, twist, beat og alt annet som oppfordrer til syndig opptreden på dansegulvet.

Tips:
For å kunne full tilfredstillelse på en Twistaroos-opptreden anbefales det å ta et lyn-kurs på den lokale danseskolen der det gis undervisning i populære danser som The Twist, The Shimmy, The Boogaloo, The Mashed Potato, The Monkey, The Bird, The Shake, The Swim og The Twistaroo.

Skulle et slikt tilbud, mot formodning, vise seg umulig å oppdrive i deres lokalmiljø, kan man kompensere ved å innta et større antall kulørte alkoholholdige læskedrikker, gjerne med tilhørende dekorativt beskyttelseutstyr mot nedbør.

Manager: Morten Henriksen
Sekretær: Vibeke Saugestad